Otvorene rane prijave za 3. Put Šarana Outdoor Weekend

Za malo manje od mjesec dana na repertoaru je 3. Put Šarana Outdoor Weekend, sportsko turistički događaj  namijenjen sportašima rekreativcima koji se bave brdskim biciklizmom i trčanjem.

Uz trčanje i biciklizam, ove godine se možete okušati u airsoftu, planinarenju, kušati i kupiti lokalne proizvode, te zaplesati u subotu nakon utrke glazbenim programom. Na Put Šarana Outdoor Weekend nije bitno natjecanje, već atmosfera. Ovo je događaj sa karizmom! Cjelokupni raspored sa satnicom možete provjeriti ovdje.

8. XC Put Šarana

U subotu 28. rujna 2019. godine održati će se rekreativna MTB utrka u disciplini Cross-country 8. XC Put Šarana. Utrka je prijavljena u kalendar HBS-a čime imaju pravo nastupa svi licencirani i nelicencirani natjecatelji.

Pročitajte raspis 8. XC Put Šarana te pravilnik Giant Slavonske brdsko-biciklističke lige i prijavite se ovdje.

3. Trail Put Šarana

U nedjelju 29. rujna 2019. godine održati će se trkačka utrka u disciplini TRAIL u organizaciji BK BOR i Atletskog kluba Virovitica.

Pročitajte raspis 3. Traila Put Šarana i prijavite se ovdje.


Pretprijave su otvorene do srijede 25.09.2019. do 24h putem ove web stranice, a nakon toga će biti moguće prijaviti se na dan utrke uz nešto skuplju startninu. Izdržite još malo, i mi jedva čekamo. 🙂