Otkriven datum Put Šarana Outdoor Weekenda 3

Pošto se svake godine u Hrvatskoj organizira sve više biciklističkih događaja, ove godine smo ranije najavili naš treći Put Šarana Outdoor Weekend. Ovogodišnji događaj maknuo se iz trećeg vikenda kolovoza kako je bio do sada, te preselio u mjesec rujan. Točnije PŠOW 3 održati će se od 27. do 29. rujna 2019. godine.

Ako se pitate zašto je došlo do promjene datuma, razlozi su jednostavni. Prvi je da želimo imati više natjecatelja, time što ćemo izaći iz mjeseca godišnjih odmora, a drugi usklađenost sa datumom utrka unutar Slavonske brdsko biciklističke lige, i drugih, već ranije objavljenih događaja.

Recept će biti sličan kao i lani:

  • petak 27.09. – dan u gradu, noćna vožnja na Putu Šarana,
  • subota 28.09 – 8. XC Put Šarana,
  • nedjelja 29.09. – 3. Trail Put Šarana.

Mi se već sada jako veselimo trećem izdanju trećem izdanju jednog od najpopularnijeg i najposjećenijeg natjecanja u kontinentalnoj Hrvatskoj. Uskoro ćemo objaviti više informacija i raspise, zato redovito pratite ovu web stranicu ili Facebook stranicu eventa. U međuvremenu, zabilježite si datum u vaše kalendare, kliknute na Facebook event da dolazite i prisjetite se kako je bilo prijašnjih godina.